Fakturering

Vi foretrækker absolut en elektronisk faktura, men kan dette ikke lade sig gøre så kan I fremsende en PDF på DE-faktura@d-byg.dk.

Elektronisk fakturering

Daurehøj Erhvervsbyg har indført et system som håndterer elektronisk fakturamodtagelse. Det sker ved at vi nu er i stand til at modtage elektroniske fakturaer (OIOXML og OIOUBL) på vores EAN nr.:  5790002130106.

Jeres faktura skal indeholde information om rekvirenten hos os. Det er meget vigtigt at informationen leveres i feltet som hedder ”købers ordrenr.” på den elektroniske faktura. Informationen skal overholde følgende regel.

Det sker på tre måder:

1.   Købers ordrenr.     =    sagsnummer (f.eks. 197)
2.   Købers ordrenr.     =    sagsnummer-art (f.eks. 197-836)
3.   Købers ordrenr.     =    Initialer på ansvarlig (f.eks. SR)

Det er vigtigt I ikke påfører flere informationer end ovenstående da vi i så fald skal behandle fakturaen manuelt. Feks vil ”197-836 SR” medføre at fakturaen ikke automatisk kan komme videre i systemet. Vær derfor venlig kun at bruge udgave 1, 2 eller 3. Påfører I informationen korrekt så sikrer det Jer en hurtigere sagsgang, hvor godkendelsen af fakturaen kan ske hurtigt og effektivt for alle parter.

Skulle I have spørgsmål til vores elektroniske fakturamodtagelse er I naturligvis velkomne til at kontakte os i økonomiafdelingen.