Nybygning af fælleshus

Entreprisen omfattede opførelse af nyt fælleshus med tilhørende udearealer i boligbebyggelsen Charlottegården.

Tilgangen til huset foregår niveaufrit via sydsiden, hvor vi har etableret en delvist overdækket træterrasse, på lokalt hævet terræn. Via en stor skydedør og sidehængslede døre, er der direkte adgang til aktivitetsrummet, som går i hele bygningens bredde.

Ud mod bygningens nordside har vi opført en række mindre rum/funktioner, herunder et møderum, et anretterkøkken, to toiletrum og et handicaptoilet samt et teknikrum til el og vvs. På nordsiden er der ligeledes etableret indgangsparti på lokalt hævet terræn og med praktisk belægning af SF-sten.

Vi har derudover etableret belysning og en frostsikker vandhane.
Facaden er elegant beklædt med stålplader fra DS stålprofil.