Børnehus får moderne lokaler og omfattende energirenovering

De yngste Vallensbækborgere får nu en institution med bedre indeklima og moderne lokaler, som lever op til dagligdagens behov. Det kommunale børnehus Regnbuen undergår en omfattende energirenovering, hvor stort set kun enkelte indvendige vægge bibeholdes. Renoveringen omfatter blandt andet nye Velfac vinduespartier og døre, nye bærende elementer til tagkonstruktionen inklusiv ny tagbeklædning og tagrender, efterisolering af lofter og nye vandforsyningsrør på loftet, nye radiatorer med dertilhørende rørføring, et nyt ventilationssystem, ny gulvbelægning, renoverede toiletfaciliteter og nye aktivitets- og grupperum til børnene. Samtidigt etableres et produktionskøkken fra Brønnum, hvorfra de 120 børn skal brødfødes, og det eksisterende indgangsparti genopbygges med fordoblet garderobeareal og gulvvarme. Udvendigt bliver arealet ved indgangspartiet ekspanderet med ny belægning. Renoveringen lever op til kravene i BR10.