Pælefunderet lægehus som muret lavenergihus

Daurehøj Erhvervsbyg A/S har bygget nyt lægehus til Holstedlægerne.

Lægehuset er bygget som en pælefunderet bygning i ét plan med fladt tag belagt med tagpap. Bygningen indeholder foruden lægekonsultation, kontorer til sygeplejesker, laboratorium og reception med venteværelse.

Gulvene er udført dels som trægulv fremstilet af bambus, dels som en overfladebehandlet beton. Lofterne er nedhængte. Køkkenet og det øvrige inventar er leveret af Invita. Der er desuden en mindre kælder til de tekniske installationer.

Bygningen er opført som lavenergihus med betonelementer som bagmur, der efterfølgende er skalmuret med en hårdtbrændt mursten. Skillevæggene er opført dels af betonelementer, dels som gipsvægge.

Udvendig har vi stået for at bygge cykel- og redskabsskur og har anlagt de grønne arealer, herunder P-pladser som er funderet med af græsarmeringsfliser.