Altmuligmand Vestjylland

En Altmuligmand kan være en god løsning i mange situationer. Nogen gange kan tingene nemlig blive for bøvlede. Man roder med noget, man ikke lige har håndelag til, for det skal jo ordnes. Det bliver ikke færdigt, det bliver ikke gjort, for der er ikke tid, der er ikke lyst og måske er der heller ikke hjælp at hente i den nærmeste familie og vennekreds. Det kan da osse være, man ikke vil ulejlige dem man kender, klare tingene selv, som man er vant til. Der er hjælp at hente og ekspertise til alt muligt, man skal bare finde ud af, hvem man skal hidkalde.

Hvilke opgaver tager altmuligmanden sig af?

Ja, det er nok lidt forskelligt fra mand til mand, men de opgaver jeg påtager mig som altmuligmand ligger indenfor almindelig vedligeholdelse, havemand, reparationer og småfornyelser af sommerhuse og villaer eller rækkehuse. Jeg påtager mig ikke elektriker og vvsopgaver. Derimod laver jeg gerne havearbejde – slår græs, klipper hæk, luger, maler, sætter plankeværk op, rydder garager, ordner sokler, renser tagrender, osv. Jeg har et helt livs erfaring i alt hvad der har med træ at gøre, og har bygget mit eget hus.

Struer, Lemvig og Holstebro området.

Jeg tager opgaver som handyman i Struer Lemvig og Holstebro området her. Resten af vestjylland kan også være en mulighed. Du kan kontakte mig via ovenstående link, så kommer jeg og ser på sagen og giver et bud på opgaven. Jeg giver med det samme besked, om det er noget jeg kan lave for dig.  

2 tanker om “Altmuligmand Vestjylland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *