Billig omfugning: Sådan sparer du penge på murværket

Trænger huset til en omfugning? Er de gamle fuger gamle og slidte at se på?

Så skal du selvfølgelig være klar til at investere en betydelig mængde tid, energi eller penge i projektet.

I artiklen her hjælper vi dig med at få et overblik over hvordan du kan spare penge på omfugning af huset.

Tip nr. 1: Gør det selv

Ja, hvad er et bedre sparetip på håndværk? Hvis du kan undgå, at du skal betale dyre domme til håndværkere for arbejde, som du alligevel kan gøre selv… ja, det er en no-brainer.

På med arbejdshandskerne, få fat i det nødvendige grej, og kom i gang.

Tip nr. 2: Spørg flere håndværkerfirmaer

Hvis du gerne vil slippe for selv at skulle stå med sved på panden, så kommer du nok ikke uden om at hyre professionelle håndværkere til at fikse din mur.

Alligevel behøver denne løsning altså ikke at være helt vildt dyr. Faktisk kan du handle ret smart, når du skal finde et murerfirma til projektet.

Mange tager det første og det bedste murerfirma, når noget ved murværket skal laves. Men tænk hvis vi ikke sammenlignede mellem lignende varer i supermarkedet – men bare tog det første, vi så? Her risikerer man simpelthen at skyde sig selv i foden. For måske kommer du hjem med en vare, der er langt dyrere end konkurrenternes lignende produkter.

På denne side kan du se mere om hvordan du kan spare penge på omfugning af husets murværk ved at sætte din opgave i udbud.

Omfugning af murværket øger værdien på huset markant

Når du omfuger murværket, så kommer det med en naturlig værdiforøgelse af dit hus. Faktisk er murværkets tilstand noget af det vigtigste, når værdien af dit hus fastslås. 

Årsagen er simpel: Murværket udgør en stor del af husets samlede udtryk. Hvis der er problemer med murværket, så vil øjnene, der ser resten af huset, ikke forvente meget.

Det kan derfor nemt betale sig at gå til murværket først, hvis du ønsker at bevare eller forbedre værdien på dit hus. Et godt, friskt murværk lægger et solidt fundament for et fantastisk udtryk – og en høj værdi på huset.

9 tanker om “Billig omfugning: Sådan sparer du penge på murværket

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *