Find den maling der passer bedst til dine vægge

Der findes et hav af forskellige vægmalinger. Afhængigt af hvilken overflade der skal males, kan det kræve forskellige typer vægmaling. Derfor er det vigtigt, at man tjekker op på hvilken type overflade den maling man er ved at købe er beregnet til.

Man kan eksempelvis ikke bruge den samme maling til at male udendørs og indendørs. På samme måde skal der bruges forskellige malinger til træoverflader end der skal til eksempelvis tapet eller sten. Hvis du står og skal til at male, kan du tjekke et bredt udvalg af vægmaling, til en masse forskellige overflader på https://www.maling.dk/.

Mal selv dine vægge og spar penge

Det behøver ikke at være svært at male sine vægge selv. Så snart man har fundet den rette maling, og de rette koste, så kræver det ikke så meget arbejde. Det kan godt betale sig at male sine vægge selv, frem for at hyre sin maler. Man sparer en masse penge og får et resultat, der er lige så godt som malerens, hvis man altså ved hvad man laver.

Du kan på maling.dk finde den maling, der passer bedst til dig. Det gør du ved at indtaste om der skal males indendørs eller udendørs samt hvilket materiale der skal males. Herefter vælger du hvilken nuance farven du gerne vil male i skal være. Det kan eksempelvis være mat, blank, halvblank eller kalkmat. Så får du præsenteret en masse forskellige malinger, og kan vælge den der passer bedst til dine vægge.

En maler tager ofte mellem 75 og 150 kroner per kvadratmeter, så der kan være mange penge at spare, hvis man vælger at gøre det selv. Nu hvor det at vælge den rigtige maling er super let, så er selve malearbejdet en leg efterfølgende. Er det trævægge med knaster der skal males, skal du dog være forberedt på, at det muligvis skal males mange gange før, at man ikke længere kan se knasterne igennem. Der findes dog vægmaling der er beregnet til netop den type opgave.

Hvilke farver passer til din indretning?

Det er meget oppe i tiden at male en enkelt væg, i eksempelvis soveværelset, en anden farve end de øvrige vægge. Denne kontrast giver kan give en flot og moderne stemning i rummet. Hvilken farve, der passer bedst til rummet kan være svært at vurdere, men ofte skal man bruge en mat eller kalkmat nuance. Så træder den farvede væg ikke alt for meget ud i forhold til rummets øvrige, og skaber en perfekt balance mellem det farverige og hvide.

Forskellige perstel farvede vægge, eller døre, klæder de fleste moderne indretningsstiler, og giver et hjemmeligt og personligt udtryk til rummet. Ved at male væggen selv giver det dig et større frihed til at lege og eksperimentere med væggenes farver.

Det kræver altså ikke meget besvær at male huset selv, uden at hyre en maler. Lige så snart man har fundet den rigtige vægmaling og besluttet sig for en farve, er der rigtig mange penge at spare, ved at få malet væggene selv. Det er bare med at kaste sig ud i det.

4 tanker om “Find den maling der passer bedst til dine vægge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *