Flotte nymalede vægge giver nyt liv til din bolig

Trænger dine vægge i huset til nyt liv? Så lad dem få en flot nye farve eller en opfriskning af den eksisterende farve. Det er blevet super moderne at male sine vægge i farver, så alt ikke bare er hvidt-i-hvidt. En ny farve på væggene i din stue kan give et helt nyt udtryk, som spiller sammen med dine eksisterende møbler, nips og kunst.

En lynhurtig og billig make-over

Hvis du synes, det er for stort et step at male alle væggene i din stue, så kan du sagtens nøje med én eller to. Det giver en flot effekt at male en kontrastfarve til de hvide vægge – og det hurtigt blive for voldsomt at male alle væggene, hvis du har valgt en mørk farve. På den måde er det en ret hurtig og billig make-over af stuen, for den kræver ikke nye møbler, gulve eller tæpper. Når du maler med farver, så skal du også være opmærksom på, at småfejl bliver ret synlige. Du skal være ekstra ihærdig med malertapen for at få en skarp kant op mod det hvide.

Hvor kan jeg finde en god maler?
Du kan også overveje, om du bør hyre en professionel maler til at tage sig kærligt af dine vægge. Vi tænker måske lidt for ofte, at vi selv kan ordne nogle ting, som vi burde have fået en fagmand til. Hvis du hyrer et lokalt malerfirma til at give et tilbud på dine vægge, så er du sikker på et godt resultat. Desuden er prisen inkl. maling, afdækning m.m, som du jo under alle omstændigheder selv skulle ud og købe. Maleren har de professionelle pensler og ruller – og ikke mindst håndelaget – til at skabe det perfekte resultat. Fordelen ved at hyre det lokale malerfirma er, at du ikke skal betale så meget for transporttid. Du kan finde et overblik over håndværkere lige her.

26 tanker om “Flotte nymalede vægge giver nyt liv til din bolig

  1. Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I’ve really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *