Hvor finder man det klogeste bådlån? 

Hvor finder man det klogeste bådlån? 

Er man på udkig efter en hel ny bil eller vil have skiftet den ældre ud med en ny, men har næppe likviderne til det? Så kan et billån være en klog valg for en. Når man skal have et billån er der som regel 2 muligheder ; om det skal være med eller uden sikkerhed i faretøjet. Forskellen på de to er at långiveren kan give billån med sikkerhed i bilen, hvor der så tinglyses pant i bilen, altså at låneudbyderen har eje i bilen. Det vil derfor sige, at når man som låneren ikke følger betalingsforpligtelserne, som er ved billånet kan lånudbyderen tage bilen tilbage og tilbagsælge den til første sælger bilen for derved at kunne indfri bilånnet en har taget. Det kan være en optimal løsning, hvis man ved at en kan indfrie ens betalingsbetingelser over perioden, da det her for det meste kan være lukrativt for låntageren at tage dette billån. Da renten over løbetiden for det meste er billigere. 

Afgørende elementer at være opmærksom på, hvis en starter et billån 

De 2 smarte elementer du bør kigge på, når man skal påbegynde et MC lån er lånebeløbet og løbetiden. Lånebeløbet er det beløb i Kr du låner af giveren for at kunne købe båden. Løbetiden er den tid, som lånet skal afbetales over. Lånebeløbet er dermed den mængde penge man bør benytte til erhvervelsen af motorcyklen. Så det er noget du selv kan justere på afhængig af hvilken båd du slutter med at købe. afdragsperioden kan også reguleres afhændig hvor mange penge du har råd til at afbetale billånet på årsabasis. bådlånet kan faktisk blive dyrere ved at du har en lang betalingsperiode.  

Hvordan skal man tage sit billån? 

Når en bør vælge hvordan en bør tage sit bådlån er det klogt at kigge på den enkelte rente på det MC lån man ønsker. for eksempel, hvis man går og bør have en ny billån er det klogt at have overblik over om man har penge til at foretage det MC lån. En smart måde at holde overblik er at tage en dialog med sin bank for at høre hvordan din likvider ser ud og hvad en har råd til. Her kan en naturligvis ændre det en smule afhængig efter om du ser sin drømme motorcykel og så kan man hæve det en my. Det er selvfølgelig at ende på noget, som du kan afbetale i det lange løb. Hvis man skal vælge hvordan ens billån skal være er det dejligt at vide hvor mange penge du har i dit månedlige budget til at betale af på det pågældende billån.  

Ny eller gammel mortorcykel 

Det er klogt at du overvejer den naturlige værdi nedsættelse som motorcyklen får over perioden. Og om du kan komme ud af et for stort bådlån, for hvis bilen har fået så stor en værdiforringelse, så du ikke kan komme ud af billånet ved at sælge den. Går du og betaler for ingenting og det er naturligvis det du mest vil slippe for. Derfor er det vigtigt, at du ved at det er denne motorcykel du vil have i en lang periode. Ved en ny bilen får de den mest omfattende værdiforringelse, hvis båden kører fra forhandleren. Derfra nedsættes bilen ikke så kraftigt i værdi. Hvis du ser på en ældre bil, som er benyttet eller andet er det smart at man for kontrolleret statussen af motorcyklen.  

Så hvis man træffer at afbetale bådlånet over 10 år, men man sælger båd efter 5 år, så afbetaler du muligvis på en båd du ej mere har, hvilket ikke er hensigtsmæssigt.  

Hvis du for eksempel skal købe en båd og derfor har behov for et bådlån, så er der nogle kriterier for at du kan påbegynde et billån.  Du bør være fyldt 21 år gammel, du bør have en årlig indtjening på 180.000 kroner  

Som låntager er der to løsninger i forhold til om det bør være med eller uden førbetaling, altså, at man forudbetaler en mængde af det samlede beløb fra start af. Flere banker kræver i dag, at man lægger 10-tyve % af det hele beløb af med det samme ved køb af en ny båd.  
 
Det kan være rigtig klogt at indhente tilbud fra flere forskellige långivere forinden du tager et valg om hvor du skal starte sit bådlån henne, da der som oftest er en forskel. 

En tanke om “Hvor finder man det klogeste bådlån? 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *