Legetøj der er fuld af sjov

Hos Bright Starts findes der en masse forskellige stykker legetøj, der hver især vil give dit barn helt nye oplevelser. Barnet vil have lyst til at lege med legetøjet, grundet de mange forskellige muligheder og farver der er med til at skabe liv.

Hos Little Happy finder du et bredt sortiment indenfor Bright Starts forskellige stykker legetøj. Her kan du finde lige præcis dét stykke legetøj, som dit barn går og mangler. Om det så er en spruttende hval eller en lysende enhjørning, så kan du finde det hos Little Happy. Dit barn vil helt sikkert blive glad for hvad end der lander i hænderne på ham/hende.

Skab en helt ny legeplads med Bright Starts

Med Bright Starts mange forskellige former for legetøj og aktivitetstæpper kan der skabes en helt ny legeplads for barnet. De mange forskellige farver på legetøjet kan være med til at skabe en barnlig atmosfære på børneværelset. Det vil også gøre værelset mere børnevenligt, og få rummet til at virke mere imødekommende. Farverne vil skabe liv og god harmoni.

De mange forskellige stykker legetøj er fulde af leg og sjov. Hos Bright Starts er bolde et populært element. De mange forskellige elementer der kan sprutte med bolde er kendte, og er altid elsket af børnene der leger med det. Eksempelvis har vi den spruttende hval, som bringer glæde til ethvert barn der leger med det.

  • Den rullende abe

Med den sjove rullende abe fra Bright Starts kan dit barn få gang i en masse sjove lege. Den er et genialt stykke legetøj. Ved at trykke den på hovedet vil den efterfølgende fare rundt i hele stuen. Derved kan dit barn øve sig i at kravle efter den, og se hvor hurtigt den ruller afsted. Med dette legetøj kan dit barn få trænet sine aktive færdigheder samtidigt med, at der bliver grinet af aben, der både lyser og spiller musik.

  • Giraffen med lys og lyd

Børneværelset må bare ikke blive for kedeligt – og med denne giraf sikrer du, at der altid er gang i den. Til denne sjove giraf medfølger bolde, så der kan leges igennem. Boldene puttes ind i munden på giraffen, og herefter springer de ud af giraffens fødder. Samtidigt lyser giraffen og spiller musik, så der skabes en god stemning.

  • En Ford Mustang

Bright Starts har designet og produceret et multi-køretøj formet som en kendt Ford Mustang. Dette produkt er designet som et 3-i-1 produkt, som kan bruges til børn i starten af gå fasen, og så til de lidt mere erfarne. Produktet kan bruges som en gå-vogn, hvor den skal køres, og så kan den bruges som en “bil”, hvor barnet står i den, og går så med bilen.

Lang levetid på legetøjet

Børn har en tendens til, at deres legetøj hurtigt kan blive kedeligt. Om det så er dukker, biler eller hvad som helst. For at barnet gider lege med legetøjet i længere tid, gælder det om at finde det helt rigtige stykke legetøj.

Bright Starts legetøj har en lang levetid i dét, at der er rig mulighed for forskellige lege. Da man også kan bruge legetøjet som indretning spiller det altså også ind, og støtter op om, at legetøjet har lang levetid.

Det forskellige legetøj hvor der også følger bolde med giver mulighed for flere forskellige lege. Boldene behæver ikke altid blive brugt på det legetøj de hører sammen med, men kan sagtens også bruges i andre sammenhænge. På den måde skaber man altså flere muligheder for forskellige lege.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *