Tiden var løbet  fra den gamle hjemmeside, så nu har vi udviklet en ny og moderne hjemmeside, der profilerer os langt tydeligere.

Siden er opbygget brugervenligt og indbydende. Vores udgangspunkt med designet har været, at det skal være let at finde frem til oplysninger om de emner der søges ofte, og intet skal gøres mere kompliceret end det er.

Den nye hjemmeside giver derfor bedre overblik og indblik i vores kompetencer og løsninger, og samtidig har vi skabt en lettere navigation på siderne og gjort det nemmere at overskue sidernes indhold.

Designet er enkelt og uden for meget fyld, og vi har arbejdet med at skabe lethed og overskuelighed i informationerne.

Dynamik som det bærende element

Vi vil meget gerne løbende fortælle om hvad der sker hos Daurehøj Erhvervsbyg A/S. Det gør vi ved løbende at udbygge hjemmesiden med nyheder, offentliggørelse af vundne licitationer og en mere spændende præsentation af de udvalgte færdige og igangværende projekter.

D-byg.dk på farten

Som noget nyt er d-byg.dk blevet mobil, så den er forberedt på, at brugerne skal kunne tilgå den på forskellige mobile platforme som f.eks. tablets og smartphones. Siden tilpasser sig mediet, så informationerne fortsat bliver præsenteret brugervenligt, uanset hvilket medie man tilgår siden fra.

Samtidig er det blevet endnu nemmere og hurtigere at finde vores medarbejderes kontaktoplysninger, og via. smartphone skal du blot trykke på et telefonnummer for at ringe op.

Vi håber, du vil tage godt imod den nye hjemmeside. Rigtig god fornøjelse!