Sådan får du en hyggelig stue

Du vil selvfølgelig gerne have en hyggelig stue. Hvem vil ikke det? Stuen er det sted i hjemmet, hvor man sætter sig for at slappe af. Det er her de hyggelige stunder med familien foregår. Stuen er et sted, hvor man slapper af. Derfor må den meget gerne være hyggelig. Det er faktisk ret afgørende, at den er et sted, man har lyst til at være. Hvordan man skaber en hyggelig stue, er både nemt og indviklet. Det er ikke så ligetil, fordi der ikke er nogen formel for det. Der er ikke noget helt bestemt, du kan gøre. Der er dog nogle ting, du kan tænke på, og det gør det nemmere.

Find inspiration

En af de ting, du kan gøre, er at finde inspiration hos andre. Det er nemt at finde inspiration online. Du kan starte på http://blon.dk/. Her kan du se eksempler på, hvordan andre skaber en hyggelig stue. Du kan også finde inspiration hos dine venner og familiemedlemmer. Når du besøger nogen, så kig dig godt omkring. Vær opmærksom på deres stue. Overvej, hvad der gør den hyggelig.

Husk det bløde

Det er i din stue, du stiller din sofa. Den er dejlig blød at sidde i, så man kan rigtig slappe af. Det bløde gør godt, når det handler om afslapning. Så tænk endelig i blødhed, når du indretter din stue. Du kan fylde din stue med masser af bløde ting. Sofaen, lænestole og puder i møblerne og på gulvet. Har du et par rigtigt store puder, så kan de ligge på gulvet og fungere som siddepladser. De kan også ligge sammen i et hjørne, der så bliver et blødt hyggehjørne.

Gør det personligt

Til en hyggelig stue hører der også lidt personlighed. Du skal indrette dig, så man kan se, at der bor nogen. Indret dig ikke som på et hospital eller et venteværelse. Gør din stue til en stue. Du kan få personlighed ind i din stue på mange måder. Lav selv noget kunst til væggene eller hylderne. Hæng billeder op. Brug børnenes kreationer. Sy selv dine puder. Slå dig løs på alle områder, og indret dig med personlighed i en hyggelig stue.

Skab ro

Når stuen er et sted, der bruges til afslapning, skal man også kunne slappe af. De mange bløde ting hjælper til med afslapningen. At stuen er personlig, så du føler dig hjemme, hjælper også. Men i en hyggelig stue kan du også finde ro. Du kan sætte dig i noget blødt og slappe af. Du kan skabe ro med nogle få tiltag. Det er først og fremmest vigtigt at rydde op. Der skal ikke ligge ting og sager overalt i stuen. Så er det ikke en hyggelig stue. Så gør det nemt at rydde op. Vil du skabe endnu mere ro end det, kan du anskaffe dig nogle ting, der kan skabe ro og harmoni. Du kan have en lille vandfontæne stående, som kan skabe beroligende lyde. Du kan også tænke på lyset. Hav nogle lamper med beroligende lys. Så får du virkelig en hyggelig stue.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *