Sådan kan du rense dine herregårdssten

En belægning af herregårdssten er rigtig flot. Den kan dog gå hen og blive lidt grim på overfladen med tiden. Der kan komme skidt på med tiden som er svært at få af, alger og andre ting som gør dem grimme og giver mærker. Heldigvis findes der en god løsning. Dine herregårdssten kan nemlig renses, så de bliver ligeså flotte, som da de lige var blevet lagt. Samtidig kan du i samme omgang give det en ekstra behandling, så det holder sig algefrit og pænt i meget lang tid frem, ofte 10 år+.

 

Rens med højtryksrenser

En måde at rense dine herregårdssten på, er at anskaffe en højtryksrenser, og rense fliserne selv. Her spules fliserne med vand med højt tryk, og alt det gamle snavs, alger og andet skidt ryger af. At gøre det selv med en højtryksrenser er dog på eget ansvar, og du kan i nogle tilfælde risikerer at ødelægge stenene. Særligt kanterne kan de ryge små splinter af.

 

Rens med en professionel fliserenser

En professionel fliserenser er ofte et bedre valg en højtryksrenser. Her bliver fliserne nemlig renset ved at blive skurede med rensemiddel. Det er meget mere skånsomt for fliserne. Det er dog de færreste som har en professionel fliserenser til at stå derhjemme, og de kan være dyre at leje. Så kan du ikke låne en gratis, eller leje en billigt, er det ofte en bedre mulighed, at hyre en professionel.

 

Hyr en professionel

Du kan hyre en professionel til at rense dine herregårdssten. De kommer for det meste med en professionel fliserenser, og så er du sikker på, at det bliver gjort ordentligt. Samtidig giver de det ofte en ekstra behandling, så fliserne holdes rene og pæne i mange år frem. Mange virksomheder giver også garanti på behandlingen. F.eks. en 10 års algefri garanti. At hyre en professionel fliserenser er ofte den bedste, og i det lange løb, billigste løsning.

2 tanker om “Sådan kan du rense dine herregårdssten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *