Sæt en trampolin op i haven

En trampolin er det bedste legetøj for store og små. Når du har en havetrampolin, så har du konstant adgang til både frisk luft og motion på den rigtig sjove måde. Det er sundt og sjovt at hoppe på en trampolin, og hvis nogen i familien dyrker springgymnastik eller trampolinspring, så kan vedkommende træne spring og hop derhjemme.

Der findes efterhånden mange forskellige typer at trampoliner, og der er også en, der er helt perfekt til din have og din familie.

Hvilken type trampolin skal det være?

Trampoliner findes i forskellige størrelser og typer. Da trampoliner var noget nyt at have stående i en privat have, så var de runde, og de stod på ben. Senere blev sortimentet udvidet, og i dag findes de i rigtig mange varianter.

Har du en ret lille have og et ret lille barn, så er det oplagt at vælge en trampolin, der ikke fylder så meget. Men en stor have og nogle voksne i familien, der også gerne vil bruge trampolinen af og til, kan du sagtens vælge enten en i standardstørrelse eller en meget stor model.

Som det fremgår af dette store udvalg af forskellige trampoliner, så varierer de ikke kun, hvad størrelsen angår. Du kan for eksempel vælge imellem nedgravede trampoliner og modeller, der står på solide ben. Der er fordele og ulemper forbundet med begge typer.

Desuden findes de i flere forskellige former. De kan være: runde, ovale, firkantede eller mangekantede. Nogle modeller er aflange i formen, og de er særligt velegnede i forhold til at træne spring og så videre. Find den bedst egnede trampolin til jer. Så kan hele familien snart komme ud at lege i haven.

Husk sikkerheden

Der sker mange uheld på trampoliner. Nogle af de uheld kunne forhindres, hvis sikkerhedsrådene blev fulgt. Er der tale om en trampolin på ben, bør polstringen i kanten være intakt og i orden. Desuden bør der ubetinget være et godt sikkerhedsnet omkring den.

Trampoliner bør altid kun benyttes en person ad gangen, og springene og hoppene bør altid være kontrollerede. Det kan være svært for børn i leg at rette sig helt efter rådene, men de skal i hvert fald kende til forholdsreglerne.

Orienter ungerne om de få, men vigtige råd, og gentag dem gerne hyppigt. Så skulle trampolinen gerne være mere sikker at hoppe på, og det sjove bliver ved med at være sjovt.

7 tanker om “Sæt en trampolin op i haven

  1. Thank you very much for sharing. Your article was very helpful for me to build a paper on gate.io. After reading your article, I think the idea is very good and the creative techniques are also very innovative. However, I have some different opinions, and I will continue to follow your reply.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *