sid ergonomisk paa arbejdspladsen

En god kontorstol er et vigtigt arbejdsredskab for de ansatte på lige fod med de programmer de ansatte bruger. Man overser ofte på arbejdspladsen vigtigheden af at investere i gode kontorstole. Det er ikke noget man tænker over indtil den enkelte ansatte oplever smerter, så tænker man at det er nok medarbejderen som fejler noget og køber en bedre kontorstol ind til vedkommende. 

 

Kotorstolen er ligeså vigtig som programmerne

De programmer man bruger er tiltænkt at gør en masse processer mere optimale og give overblik. Disse programmer er vigtige og man optimere dem løbende i forhold til ens arbejdsopgaver. Det kan være Excel, Sap, navision med mere. Man skal huske at ligesom disse programmer støtter en i ens arbejdsopaver så støtter en god kontorstol dig også. Det at du sidder godt betyder at du har mere overskud og arbejder mere optimalt. Man reducere antallet af sygedage, som ømhed i nakke, ryg, skulder eller generelt smerter og hovedpine. Dine medbarejdere er mere veloplage og positive. Dette smiter af på arbejdspladsen hvor der generlt er et mere positivt miljø. Disse bedre rammer gør at de ansatte er mere produtive og glad for at komme på arbejde. Hvilket hjælper med fastholdelse af medarbejdere. Samlet set er der mange afledte effekter af at investere i gode og ergonomiske kontorstole. Disse er ikke noget de fleste tænker over og det er syndt fordi det hjælper både den ansatte selv og arbejdspladsen. 

 

Den ansatte vil få det bedre med ergonomiske kontorstole ikke kun på kontoret men også når venkommende kommer hjem. Her vil man være i bedre humør og have mere overskud fordi man er mindre drænet for energi. Man skal ikke tænke over at slappe af fordi man næste dag skal sidde mange timer igen og belaste sin krop. Husk også at brug kontorstolen korrekt, som faktisk er ligeså vigtig som købet af en ergonomisk kontorstol. Her et udvalg med kontorstole som har mange justeringsfunktioner, Malmstolen 4000 er en favorit, da den har alle de justeringsfunktioner man har behov for og et dejligt blødt sæde. 

 

 

 

8.324 tanker om “sid ergonomisk paa arbejdspladsen